1. Bied gratis mee en koop daarna
  2. 085 - 029 48 86

Welkom op 50centveiling.nl, hieronder vind je een korte uitleg over het principe van onze site. Heb je daarna nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Ons concept van eerst meebieden en daarna kopen wordt mooi uitgelegd in het onderstaande filmpje. Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken.

Om te kunnen bieden heb je een account nodig, een account aanmaken doe je in 20 seconden. Ga naar nieuwe account aanmaken en vul de velden in. Account aangemaakt? Dan krijg je van ons direct 5 gratis credits. Wil je meer credits dan kan je hier meer biedcredits kopen. Het bieden kan nu echt beginnen!

Ga naar veilingen en kijk welke veilingen actief zijn. Meebieden op een veiling kost 1 biedcredit en de veilingprijs gaat met 1 cent omhoog. Door op bied te klikken doe je mee en gaat er 1 biedcredit van je account af en gaat de veilingprijs 1 cent omhoog. Nu wordt het spannend! De timer wordt per bod 10 seconden  verhoogd en gaat verder met aftellen. Hoeveel seconden er bij de timer op komen kun je zien aan het getal naast de stopwatch.

Loopt de teller helemaal af naar nul dan ben jij de winnaar!! Komt er iemand met een hoger bod dan zal de timer weer met een aantal seconden worden verhoogd en krijg jij weer een kans om te bieden. Is het je nog niet helemaal duidelijk hoe je moet meebieden? klik dan op onderstaande afbeelding, daar wordt het meebieden stap voor stap uitgelegd.

Een veiling winnen is natuurlijk het allermooiste maar op 50centveiling.nl kan er maar 1 iemand winnen. Win je de veiling niet? Wees niet getreurd want dan kan je al je ingezette geld omzetten naar korting op het product van de veiling. 20 euro ingezet tijdens de veiling is 20 euro korting op het product. Je maakt dus nooit verlies!

Tip! Zorg dat je goed voorbereid bent voor een veiling. Bedenk van te voren hoeveel biedpunten je wil inzetten en koop die voordat de veiling begint. Tijdens de veiling komt er elke keer maar 10 seconden bij. Dan is er dus niet veel tijd om biedpunten te kopen. Hier kan je biedpunten kopen.

Heb je na het lezen van de bovenstaande uitleg nog vragen? Bel dan met 085 0294886 of ga naar onze klantenservice. .